2011 m. gruodžio 1 d., ketvirtadienis

Gruodžio 1d., trečioji belgų vizito diena

Psichologijos studentai iš belgijos šiandien turėjo porą paskaitų anglų kalba Vytauto Didžiojo universitete. Po paskaitų jie turėjo šiek tiek laisvo laiko ir tada, 16:30 ėjome link Jono Jablonskio gimnazijos tam kad galėtume susitikti su gimnazijos psichologe ir socialine pedagoge.

Susitikimas vyko sklandžiai ir įdomiai, nes psichologė ir soc. pedagogė puikiai kalbėjo anglų kalba. Buvo aptarta šių specialisčių darbo specifika ugdymo įstaigoje. Sužinojome su kokiomis problemomis susiduria pastarosios specialistės ir kaip tas atsiradusias problemas sprendžia. Belgai klausė susidomėję ir uždavinėjo papildomų klausimų. Psichologė aprodė savo individualaus darbo vietas - kambarėlį kur konsultuoja mokinius bei kambarį kuriame vyksta papildomi užsiėmimai.

Viskas vyksta puikiai, studentai belgai gyvi, linksmi ir patenkinti, nors ir neišsimiega tiek, kiek norėtų, nes programa tikrai užimta ir nėra laiko kada snausti.
Vakare žadame aplankyti porą socializacijos vietų Kauno centre bei papasakoti ir padiskutuoti daugiau apie studentų laisvalaikio kultūrą

Komentarų nėra:

Blog'ą administruoja Gintarė Saročkaitė.
Pyktį, nepasitenkinimą, pagiras ar idėjas galite išsakyti adresu:
gintare.sar@gmail.com
(primename, kad už grasinimus, šantažą ar įžeidimus galite būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn)