2010 m. lapkričio 12 d., penktadienis

Kartu

LiPSA vėl kartu pabuvojo praeitą savaitgalį. Taip pat tai buvo LiPSA gimtadienis. Aišku kaip ir kiekvienam gimtadieniui šitam buvo būtinas tortas ir šiaip daug visokių linksmybių.
Aišku viskas prasidėjo nevisai linksmai, nes VDU studentai kaip tik tą šeštadienį rašė koliokviumą ir tik iš po jo vos kvapą atgavę puolė priiminėti vilniečius ir klaipėdietes.
Aišku kaip gi be susipažinimo? Susipažinom gi mes visi visi visi iš pradžių. Kaip visada tradiciniai LiPSA susipažinimai ir po to aišku tradiciškai oreantacinės varžybos, kuriose LiPSA nariai galėjo geriau susipažinti su Kaunu ir dar girdėjau gandą, kad turėjo atlikti ir daug visokių įdomių užduočių.
Toliau vakare išsidūkę išsilakstę visi dalyvavo įvairiuose vakaro žaidimuose. Šoko pilvo šokį, reklamavo visokius gal ir reikalingus, o gal ir nelabai daiktus, aišku vyko filialų pristatymas, kaip gi be jo? Ir galų gale vakaro vinis - tortas. Skanus, pats ragavau.
Kitą dieną daug visokių įdomių seminarų ir šiaip užsiėmimų kaip pavyzdžiui juoko joga, kur kiek girdėjau visi rimtai prisijuokė, bet informacija apie tai kas vyko sekmadienį tik VBS agentūros duomenimis, tai galit manim nebūtinai ir tikėt.
Blog'ą administruoja Gintarė Saročkaitė.
Pyktį, nepasitenkinimą, pagiras ar idėjas galite išsakyti adresu:
gintare.sar@gmail.com
(primename, kad už grasinimus, šantažą ar įžeidimus galite būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn)