2010 m. vasario 8 d., pirmadienis

Pirmas susitikimas 2010 metais

Pailsėję nuo mokslų, po gausių atostogų, susitikome nauju laiku naujoje vietoje. Į šį vasario 3 dienos susitikimą atvyko nei daug nei mažai - 21 narys. Kiekvieną atėjusį narį pasveikinome draugišku apkabinimu. Mokslo kančių nesugadinti veidai švietė linksmumu. Studentai, kupini džiugių atostogų įspūdžių, noriai bendravo tarpusavy.


Susitikimą pradėjome gurkšnodami arbatą ar kavą ir smaguriaudami saldainiais bei šokoladu. Tradiciškai pasidalinome su kokiais jausmais atėjome į susitikimą. Po to pasišnekučiavome ir pradėjome žaisti žaidimą "Saulė šviečia tiems...", kuris padėjo ne tik pakelti ir taip linksmą nuotaiką, bet kartu ir prasijudinome, pabėgiojome.



Po susitikimo pusę buvusių susirinkime studentų grupelė keliavo į Jam pub'o barą, kur visi draugiškai pasėdėjome neformalioje aplinkoje. Keliauti reikėjo į penktą aukštą, kėlėmės visi vienu liftu ir netikėtai įstrigome lifte. Buvo labai linksma, ne kiekvieną dieną su linksma draugų kompanija įstringame lifte. Šį įvykį priėmėme ne kaip nelaimingą atsitikimą, o kaip likimo dovaną :D. Nusprendėme nuo šiol susirinkimus rengti lifte. [Žiūrėti video]






Laukiantys kito susitikimo apžvalgininkai Kazys su Andriumi






Blog'ą administruoja Gintarė Saročkaitė.
Pyktį, nepasitenkinimą, pagiras ar idėjas galite išsakyti adresu:
gintare.sar@gmail.com
(primename, kad už grasinimus, šantažą ar įžeidimus galite būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn)