2012 m. gegužės 9 d., trečiadienis

Tarybos rinkimai '12

Šis trečiadienis buvo gana nenuspėjamas ir ypatingas. Daugelis susirinkusiųjų atėjo kaip eiliniai nariai, tačiau, kai kurie iš jų išėjo užimdami garbingas pareigas ir kartu išsinešdami didelę atsakomybę dėl tolimesnio Vdupsa klestėjimo. Susirinkimas prasidėjo buvusio pirmininko įžangine kalba ir simboline padėka (garbės raštai + puodelis + lipsa tušinukas) ex – tarybai. Galima pasidžiaugti, kad naujos tarybos rinkimo proga mus aplankė Lipsa prezidentas. Kiek vėliau vyko trumpas kiekvienos pareigybės pristatymas ir keliama motyvacija išbandyti savo jėgas. Numatyta tvarka buvo siūlomi kandidatai ir klausomos jų motyvacinės kalbos. Taigi, suskaičiavę balsus galime pristatyti naująją tarybą, kurią sudaro:
 
Pirmininkė - Rimgailė Kemežytė
VICE Pirmininkė Aušrinė Straksytė
Finansininkas - Vytautas Naruševičius
Administratorius - Ringailė Slapšinskaitė
Apžvalgininkas - Gintarė Saročkaitė
Apžvalgininko asistentas - Aidas Vaikšnys

Dėkojame ex – tarybai už jų bemieges naktis ir pastangas įdėtas į Vdupsos tobulėjimą. Naujajai tarybai linkime sėkmingai perimti jau įgytas žinias iš senbuvių ir parodyti ką dar gali Vdupsa! 
Taip pat pranešame, kad gegužės 18d. XII forte vyks senosios ir naujosios tarybos bendrai organizuojamas renginys. Informacija nuolat papildoma, tad laukite daugiau naujienų.
Blog'ą administruoja Gintarė Saročkaitė.
Pyktį, nepasitenkinimą, pagiras ar idėjas galite išsakyti adresu:
gintare.sar@gmail.com
(primename, kad už grasinimus, šantažą ar įžeidimus galite būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn)