2011 m. spalio 18 d., antradienis

Spalio 12 d., "Relax" vakaras su Arnoldu


Ex-vicepirmininkas , dabartinis administratorius Arnoldas nesnaudžia rankų sudėjęs. Tai ne taip, kaip aš, apžvalgininkas, kuris vėlavau aprašyti porą praeitų susitikimų. Atsiprašau visų sekančių naujienas. Noriu priminti, kad jei tik turite galimybę ateiti į VDUPSA susitikimą - pirmyn! Kassavaitiniuose susitikimuose tikrai smagiau ir įdomiau negu gali pasirodyti skaitant apžvalgas.

Taigi, Spalio 12 d. susitikimui Arnoldas parengė smagią programėlę. Pirmiausia, susitikimo dalyviai aptarė iš kur kyla jų nuotaikos. Po to sekė trys žaidimai. Pirmasis buvo įdomus tuo, kad reikėjo kaip nors išsisukti (komunikuoti) patekus į specifinę situaciją. Vyko ir jausmų, kuriuos kėlė specifinė situacija, aptarimas. Vėliau, antroje žaidimo eigoje reikėjo suvaidinti tam tikrą situaciją. Šis žaidimas sukėlė daug teigiamų emocijų tiek vaidinantiems, tiek stebintiems iš šalies. Galiausiai, visi nariai draugiškai susėdę ratu lipdė. Nepaslaptis - lipdė iš plastelino tai, ką norėtų turėti arba tai, apie ką tuo metu galvojo. Visi nariai labiausiai džiaugėsi lipdymo užsiėmimu, nes, pasak jų, tai labai įdomus, nors ir seniai pamirštas pomėgis.

Spalio 5 d., Hipnozė ir transas

Tądien susirinko daug smalsių vdupsiečių paklausyti paskaitėlės apie hipnozę ir transą. Paskaitėlę pravedė kviestinis svečias Algimantas Krasauskas, informatikos studentas iš Kauno Technologijos Universiteto. Algimantas ne tik pateikė faktus, kaip atsirado hipnozė, bet ir atskleidė, kokiais būdais gali būti sukelta transo būseną. Visi susitikimo dalyviai vadovaudamiesi Algimanto žodžiais ir pasinaudami savo vaizduote kolektyviškai paniro į transą!
Žinoma, vienodai visų žmonių užhipnotizuoti negalima, ne vieni yra labiau imlūs hipnozei, o kiti mažiau.


Pasak kviestinio svečio, transo būseną patiriame mes visi. Pavyzdžiui, kai apie ką nors giliai susimąstome ir viskas aplinkui tarsi išnyksta, relaksacijų metu, net skaitydami knygą.
Nuotraukos iš susitikimo čia.

Blog'ą administruoja Gintarė Saročkaitė.
Pyktį, nepasitenkinimą, pagiras ar idėjas galite išsakyti adresu:
gintare.sar@gmail.com
(primename, kad už grasinimus, šantažą ar įžeidimus galite būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn)