2007 m. spalio 28 d., sekmadienis

Atgal į ateitį: Gausioji "Kauno NVO dienos 2007" komanda

O štai ir pirmas nerimtas straipsnis, kuriame esama senų naujienų.

Eilinį kartą likus kelioms dienoms iki renginio buvo sužinota, kad Kauno Nevyriausybinių organizacijų (toliau NVO) diena vyksta rugsėjo 29 d. Dėkui likimui ir nuotraukoje pozuojantiems asmenims už tai, kad šioje NVO mugėje praeiviai galėjo grožėtis mūsų organizacijos darbo vaisiais. Visų pirma, atnaujintu pristatymu apie optines iliuzijas psichologijoje ir ne tik joje. Praeiviams taip pat buvo pasiūlyta sužaisti keletą smagių, vaizduotę lavinančių žaidimų.
Negena to, Oranžiniais marškinėliais vilkintys mūsų „pirkliai“ smagiai nusiteikusiems praeiviams pristatė VDUPSA ir LiPSA vykdomą projektą skambiu pavadinimu: „Kūrybos Karaliaus įsakymas: „skelbkim karą pasyvumui!“ ir porino miestiečiams apie jo teikiamą naudą bei maloniai kvietė prisidėti prie jo įgyvendinimo spalio 6d. akcijoje: „sukis mandalos ratu – kurk gyvenimo ritmu“. Miestelėnams nepagailėjome gardžių užkandžių ir arbatos, taigi šventė paliko gardų įspūdį ir dalyviams ir organizatoriams.
Neverta pamiršti, kad sugebėjome sėkmingai sudalyvauti NVO aukcione, kur kiekviena organizacija siūlė savo talismaną, totemą ar kokį kitą šventą bei naudingą daiktą, arba paslaugą už kuo didesnę kainą. Ten pardavėme laimingąjį garbiojo „Freud'o barzdaplaukių inkliuzą“, kas žmonių kalba reikštų plaukų darinį panašų į jo portretą, patalpinta dailiame gintaro gabale. Šios retenybės kilmė taip ir lieka gaubiama tirštos miglos.
Šiais metais sugebėjome padoriai sudalyvauti ir NVO dienos vakaro programoje, kur netrūko šventinio šurmulio, smagaus bendravimo, gardžių vaišių bei pažinčių mezgimosi.
Daugiau vynioti siūlą į kamuolį negaliu, nes apkalbamoje šventėje dalyvavo tik mano gamintas plakatas :(
Taigi laukite tęsinio arba papildymo...



Šnekėjimo ne į temą diletantas, ponas A. Žemėckis

Sveiki atvykę į VDUPSA BLOG'ą, kuris, vyliuosi, nebus labai blogas...

Žiema buvo tikrai apgulusi VDUPSA svetainę, ir taip pratūnojo ko ne metus. Tad pamaniau, kad Blogas būtų nebloga išeitis ledams pajudinti, mat su blogo administravimu gali susitvarkyti ir visai blogas informatikas.

Kol nėra savanorių perimti blogo administravimą ir kol Mindaugas Jančis dar neišjungė senosios svetainės visiems laikams, puslapį redaguos ponas A. V.

Kai svetainė bus iki galo sutvarkyta, naujienas galėsite siųsti el. paštu, kurio adresą nurodysiu vėliau.

Ponas A. V.
Blog'ą administruoja Gintarė Saročkaitė.
Pyktį, nepasitenkinimą, pagiras ar idėjas galite išsakyti adresu:
gintare.sar@gmail.com
(primename, kad už grasinimus, šantažą ar įžeidimus galite būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn)