2009 m. rugsėjo 30 d., trečiadienis

PsiDi artėja


Spalio 1d., Klaipėda!

Pirmieji visuomenę su psichologija supažindins Klaipėdos universiteto studentai. Jei Tau įdomu, kas yra psichologas, nori susipažinti su šia profesija iš arčiau, jau spalio 1 dieną, 15 val. esi laukiamas Klaipėdos universiteto Pedagogikos fakultete (S. Nėries g. 5). Ten vyks atvira diskusija su įvairių sričių psichologijos dėstytojais bei studentais. Nepraleisk – tai puiki proga išgirsti apie šios neeilinės profesijos įpatumus.

Spalio 2d., Kaunas!

Antroji renginio diena – Kaune. Visi kauniečiai, Kauno lankytojai ar tiesiog užklydę į Laikinąją sostinę, spalio 2 d. 15val. kviečiami į Vytauto Didžiojo universiteto centrinius rūmus (S. Daukanto g. 28, Kaunas), kur jo psichologijos studentai, perėmę estafetės lazdelę iš klaipėdiečių, toliau skleis laaaaaabai įdomias žinias apie psichologiją ir viską, ką tik galima su ja nuveikti.
Įdomu, kas tiksliau vyks? Štai šiokia tokia programėlė:


TEATRO TERAPIJA Galimybę atsakyti į rūpimus klausimus, įgyvendinti svajones, pažinti save ir kolegas iš kitos pusės ir galų gale garsiai pasijuokti, kaip tai daro vaikai, mums suteikia teatro terapija.
Kviečiame Jus į NEMOKAMĄ teatro terapijos užsiėmimą, kurį ves vadovė Nida Žilinskienė, spalio 2 d. pradžia 15 val. Užsiėmimas truks 2 val. Ateiti reikėtų patogiai apsirengus arba atsinešti persirengti, taip pat jeigu galite atsineškite paklotėlį, kad nesušaltumėt sėdėdami ant žemės.REGISTRUOKITĖS – gintare.vil@gmail.com
Teatro terapija vyksta ir kiekvieną savaitę Kauno kultūros centre „Tautos namai“ (Vytauto pr. 79) 305 a.Kaina: vienas užsiėmimas 30 lt, mėnesiui – 100lt. Registracija telefonu +370 61700650 arba elektroniniu paštu naida13@gmail.com


VIEŠA PASKAITA “Stresas ir jo įveikimas”
Mūsų kasdienybė pilna streso ir kiekvienas jaučiame jo pasekmes, taigi kviečiame Jus ateitį į paskaitą, kurioje galėsite plačiau išgirsti apie streso įtaką ir būdus kaip reikia atsipalaiduoti. Pradžia 17 val. Paskaitą skaitys psichologas doc. dr. A. Perminas VDU Centrinių rūmų Didžiojoje salėje.


O TAIP PAT JŪSŲ LAUKS AKCIJOS – ATRAKCIJOS:
SAPNŲ ANALIZĖ
Kasnakt sapnuoji košmarus? Arba pabundi su įtampa? O gal nuolatos Tavo sapnuose pasikartoja keisti ženklai? Ateik papasakoti savo sapnus pačiam Froidui ir Jungui . Išsiaiškink savo slapčiausius troškimus ir baimes slypinčias tavo pasąmonėje.


PASAKŲ PALAPINĖ
Joje laukiami visi suaugę ir vaikai, kurie vis dar mėgstate pasakas. Kviečiame Jus į jaukią palapinę pasiklausyti terapinių pasakaičių vaikams ir nevaikams, prisiminti vaikystę ir atsikratyti vis dar po lova tupinčio siaubūno.


EMOCIJŲ PAVEIKSLAS
Kiekvienas esame matę piešinių, kurie panašesni į spalvų liejinius. Ar galvojome ką jie reiškia? O gal tai emocijos? Gal ir Jūs norite nupiešti savo emociją popieriaus lape?


ATSIKRATYK SAVO PRIKLAUSOMYBĖS NUO TELEFONO
Šiais laikais telefonas irgi yra priklausomybės forma. Atsikratyk savo priklausomybės telefonui – išmesk jį kuo toliau!


5 RITMAI PAŽINTI SAVE ir VISUOMENINĖ MANDALA – kas tai??? Ogi dar keletas būdų pasiekti asmenybės pilnatvę…
P.S. O taip pat renginio metu bus galima pasivaišinti savo susikurta ANTISTRESINE ARBATĖLE.

Spalio 3d., Vilnius!

Publiką apšildžius Klaipėdai ir Kaunui, veikti imasi Vilniaus psichologijos studentai iš Vilniaus. Spalio 3 dieną būtina apsilankyti Vilniaus universitete vyksiančiose meno terapijose ar visas tris dienas vykusias psichologų dienas vainikuosiančiame NEREALIAME vakarėlyje, kuris vyks “Havana Social Club”.

Programa:

10.00 – 11.45 Visuotinė LiPSA konferencija (dalyvauja tik LiPSA nariai)

12.00 – 18.00 Įvairūs smagūs užsiėmimai, meno terapijos ir t.t. praskaidrinti įpusėjusio rudens savaitgalį.

20.00 – 04.00 Uždaromasis PsiDi vakaras “Magic Therapy” “Havana Social Club”

Daugiau informacijos: http://psidi.wordpress.com/

Blog'ą administruoja Gintarė Saročkaitė.
Pyktį, nepasitenkinimą, pagiras ar idėjas galite išsakyti adresu:
gintare.sar@gmail.com
(primename, kad už grasinimus, šantažą ar įžeidimus galite būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn)