2010 m. gegužės 19 d., trečiadienis

Gegužės 12d.

Šiadien susitikom su vaikų namų psichologėmis Inga ir Indre ir planavome, ką VDUPSA gali nuveikti visuomeniško ir naudingo. Sėdėjom, planavom ir priplanavom. Sugalvojom eiti į vaikų namus ir šviesti juos prevencinėmis, susijusiomis su priklausomybėmis, temomis. Kaip visada neįdomus buvo pats įdomybių planavimas, ir dar nebaigtas, bet baigsime ir tą dieną kai ten mūsų reikės, mes ten būsime ir padarysime įdomią programą, o po to jau parodysim ką padarėm ir įdėsim VDUPSA dienoraštin. Tai tiek. Iki.


P.S. susitikimo akcentas. Paulius su kiaulpienių vainiku(kairėje) ir nepaprastai linksmas Kęsc.

Kęsc ir Andrius

Gegužės 5d.

Kadangi olandai viešėjo pas mus, tai tą dieną psichologijos studentų susitikimas nevyko. Tądien pirmą pusę dienos praleidome jūrų skautų centre ir plaukiojome baidarėmis bei jalu Kauno mariose. Vakare veiksmas persikėlė į sodo namelį, kur kepėme dešreles ir linksmai leidome laiką.

http://www.facebook.com/album.php?aid=440176&id=676780297&ref=pb
http://www.facebook.com/andriusk1?v=photos&so=0#!/profile.php?
http://www.facebook.com/andriusk1?v=photos&so=0#!/album.php?aid=2044761&id=1001612998&ref=pbid=800599096&v=photos&so=0

Balandžio 28d.

[bandoma prisiminti, kas tą dieną vyko] :)

Balandžio 21d.: Arnoldo paskaitėlė: veido bruožai ir charakteris


Ogi praeito mūsų susitikimo tema buvo tokia kiek panaši į frenologijos paskaitą. Ponaitis Arnoldas (dabartinis vdupsa pirmininkas) aiškino kaip veido bruožai veikia žmogaus charakterio savybes ir t.t. Daugybės garsių žmonių veidai pateko po mūsų “padytke”, sužinojau, kad Algirdo Mykolo Brazausko smakras ne toks jau ir didelis, kaip galvojau. Ir pasirodo, kad ir lūpos, ir akys, ir antakiai, ir vokai parodo kažkokią charakterio savybę, bet veido bruožai dar nėra nuosprendis (ir aš ne tik apie plastinę chirurgiją), galima daug visokių savybių lavinti nekeičiant veido bruožų. Toks štai mano trumpas pakomentavimas praeito susitikimo, ačiū už kantrybę skaitant visą šitą. Sėkmės, meilės ir kantrybės, laukite naujų atnaujinimų.

Apžvalgininks Kęsc
Blog'ą administruoja Gintarė Saročkaitė.
Pyktį, nepasitenkinimą, pagiras ar idėjas galite išsakyti adresu:
gintare.sar@gmail.com
(primename, kad už grasinimus, šantažą ar įžeidimus galite būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn)