2011 m. lapkričio 24 d., ketvirtadienis

Žaidimų vakaras

Ko šiais metais netrūksta mūsų susitikimuose - tai žaidimų. Neabejotinai, žaidimai suartina, leidžia geriau pažinti vienas kitą, kartais net greičiau susipažinti, be to ir daugiau narių pritraukia ateiti į susirinkimą, nes šį kartą buvo net 23 nariai. Taigi, pirmiausia žaidėme šaradas. Taisyklės nesunkios: yra dvi komandos, kiekviena sugalvoja kuo daugiau žodžių, išsireiškimų, kurie gali būti net absurdiški, pvz. kas per nabagybė. Užrašytą žodį po to traukia kitos grupės narys ir turi neverbališkai suvaidinti žodį taip, kad kiti komandos nariai atspėtų. Po atkaklios dviejų komandų kovos 43 sekundėmis aplenkę priešininkus laimėjo komanda pavadinimu "Trenk per B.Y.B.Y.". Laimėtojai liko be prizų, ne dėl prizo žaidėme, o dėl pačio proceso.

Kitas žaidimas, kurį žaidėme, buvo daugeliui gerai žinomas vaidmenų žaidimas - Mafija. Taisyklių neaprašinėsiu, tik pasakysiu, kad buvo labai įdomu žaisti. Tai žaidimas, labai įtraukiantis bei intriguojantis, be to, jis turi ir psichologijos elementų.
Žaidimą laimėjo Mafija - tik vieną iš keturių Mafijos klano narių susėmė, kol Mafija išgalabijo visus kitus miestelėnus.

Galvojate, kad tik žaidimus žaidėme. Ot ir ne! Susitikimo pradžioje sprendėme labai rimtus klausimus susijusius su studijų kokybės gerinimu. Aptarėme, kuriais studijuojamais dalykais nesame visiškai patenkinti ir galvojome, kokiu būdu galėtume gerinti esamą situaciją ir, ar ją apskritai reikia gerinti, nes skirtingų studentų nuomonės išsiskyrė. Ką nusprendėme? He he, manau, į viešumą to traukti nereikia, nes tai vidaus reikalai.
Blog'ą administruoja Gintarė Saročkaitė.
Pyktį, nepasitenkinimą, pagiras ar idėjas galite išsakyti adresu:
gintare.sar@gmail.com
(primename, kad už grasinimus, šantažą ar įžeidimus galite būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn)