2011 m. rugsėjo 26 d., pirmadienis

Susitikimas su psichologe D. Ridzevičiene

Rugsėjo 21-ąją dieną įvyko susitikimas su praktikuojančia psichologijos profesijos atstove, baigusia podiplominių studijų geštaltinės psichoterapijos programą, Dovile Ridzevičiene. Žinoma, ateityje pasikviesime ir daugiau šaunių psichologų.
Kuo šis susitikimas buvo ypatingas? Psichologė nevedė paskaitos apie konkrečią temą, bet kvietė kiekvieną auditorijoje sėdintį studentą prisistatyti ir užduoti klausimą, susijusį su psichologo praktine veikla, į kurį vėliau psichologė atsakytų. Klausimų pasipylė kaip iš gausybės rago, beveik kiekvienas studentas turėjo po įdomų klausimą. Klausimai buvo įvairiausi, pvz.:
Ar lieka laiko laisvalaikiui, jei taip, tai kuo psichologė užsiima laisvu laiku?
Ar psichologė patirianti stresą ir kaip su juo kovojanti?
Kas nepatinka darbe?


Sužinojome, kad psichologė laisvalaikiu užsiima veiklomis "einančiomis iš širdies", viena iš veiklų domėjimasis gėlėmis. Be to, psichologai irgi žmonės, bei patiria stresą, o kovos būdų, rekomendacijų netrūko, pvz., savo aplinkoje turėti žmonių nepsichologų.

Atsakiusi į visus klausimus psichologė kvietė sudalyvauti jaunų žmonių psichologinėje patyriminėje grupėje, pavadinimu Naujas senas gyvenimas. Grupėje būtų galima nagrinėti aktualius jaunimui klausimus, susijusius su laisve, baimėmis, norais. Jei tik yra vietų, prisijungti dar nevėlu! Daugiau apie grupę: http://www.zps.lt/renginiai.html

[Susitikimo nuotraukas galite išvysti spustelėję pavadinimo užrašą]

Komentarų nėra:

Blog'ą administruoja Gintarė Saročkaitė.
Pyktį, nepasitenkinimą, pagiras ar idėjas galite išsakyti adresu:
gintare.sar@gmail.com
(primename, kad už grasinimus, šantažą ar įžeidimus galite būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn)